Miért hagyta ott Németh Kristóf a Barátok közt sorozatot?

Pár napja derült ki, hogy 13 év után Németh Kristóf kilép a Barátok köztből, és inkább a Budapesti Kamaraszínház megmentésére koncentrál. A sorozat producere szerint dramaturgiai okok vezettek a váltáshoz.

 

Váratlan fordulat ez Németh Kristóf és Kertész Géza életében: ez a karakter most kis pihenőre megy. Korrekt módon, jó hangulatban beszéltük meg ezt a dolgot. Ez a csapat, ez a család tizenhárom éven át az életem rész volt, ez a kapocs most megszűnik egy időre – nyilatkozta a Fókusznak a színész, hozzátéve, hogy kétszer fordult már elő, hogy hónapokig nem láthatták a tévézők Kertész Gézát: egyszer börtönbe került, egyszer pedig a törvény elől menekülve Olaszországba ment.

A színész szerint közös pont a karakter és közte, hogy mindkettő megházasodott és elvált, de Gézának nincs gyereke, így a magánéletet tekintve szerencsésebbnek tartja magát a Kertész fiúnál. Kalamár Tamás producer szerint a figura kiírása nem egyedi eset: minden régi szereplő távozásának dramaturgiai oka van, és most a történet alakítása azt kívánta, hogy kikerüljön a sorozatból. Mivel jó pár hónap fel van véve előre, a karakter ősszel még a képernyőn lesz.

Németh, aki önéletrajzi könyvet is ír, most a Budapesti Kamaraszínház megmentéséért dolgozik – írta az origo.hu.

 

  • Megosztom