Mi köze Alekosznak az X-Faktorhoz?

Szerelmi háromszög áldozata lett Alekosz… Vagy mégsem?

Alekosz az Új Ásznak mesélt kizsákmányolásáról. Az érdi fiú elmondta, hogy elvakította Betty szépsége, így későn vette észre, hogy a lányt az anyagi haszonszerzés motiválja. Miután a valóságshow-hős kijött az ÖsszeEsküvőkből, Betty egy ismerőse elmondta neki, hogy a lány titokban az X-Faktorból ismert Rocktenors csapatának egyik tagjával, Márióval is szerelmi kapcsolatban van. Alekosz kérdőre vonta a lányt, aki megígérte, megszakítja kapcsolatát a rockzenésszel.

 

A veszekedések után Alekosz Görögországba vitte a lányt, ahol Betty összejött az idegenvezetővel – derül ki az Új Ász cikkéből. „A kapcsolatunk alatt több millió forinttal rövidített meg. Miután megjöttünk, két nappal rá ismét más ágyában hempergett. Ekkor már nem is érdekelt, kivel csalt meg, végleg kiábrándultam belőle” – mondta el a lapnak Alekosz.

 

„Nem akarok vele egy lapon szerepelni! Ez az egész abszolút nem érdekel! Egyértelműen lezártnak tekintem a kapcsolatunkat” – mondta el Betty az Új Ász megkeresésére.

 

„Bettike csak a barátom. Még decemberben eljött egy koncertünkre, és összehaverkodtunk. Nagyon aranyos lány, sokat beszélgetünk, de kapcsolatban sosem voltunk egymással” – válaszolta Márió a lapnak.

  • Megosztom