Megtámadták a Blikk fotósát

Kitépte a memóriakártyát a Blikk fotósának kezéből Rubint Réka, miután észrevette, hogy a riporter lencsevégre kapta, amint szabálytalanul parkol egy német rendszámú luxusautóval.

 

A háromgyerekes anyuka az V. kerületben egy Zoltán utcai szalonba igyekezett, de nem talált helyet a belvárosban. Több kört is tett a kis utcákban, végül egy olyan helyet választott az egyirányú utca végén, ahol már nem lehet parkolni. Az Audi Quattro csaknem teljes szélességében elfoglalta a járda meghosszabbított vonalát, magyarán a gyalogátkelőt. Valószínűleg Réka is tudta, hogy rossz helyen parkol, első körben ugyanis úgy döntött, mégsem ott teszi le a kocsiját és tovább állt, majd miután ismét nem talált helyet, végül mégis ugyanoda tért vissza. Megállt, karjába vette alvó kisfiát és bement a szalonba.

Később a szalonból észrevette, hogy a Blikk fotósa képeket készít szabálytalan parkolásáról. Beugrott az autójába, de csak néhány métert ment. Az út közepén kipattant, az autót vészvillogóval otthagyta, feltartva a forgalmat maga mögött, feldúltan berohant munkatársaink után a szalon mellett lévő üzletbe és – nem törődve azzal, kik vannak még jelen – ordítozni kezdett.

–  Jó, akkor most azonnal letörlöd a képeket! – kiabálta, miközben a memóriakártyát kitépte a fotós kezéből. – Csak a gyerekemet vittem be a szalonba, utána ki akartam jönni és keresni egy másik helyet. Ha van gyereked, akkor ezt meg kell értened – ordította Réka, aki miközben a gyermeke érdekeire hivatkozott, abba nem gondolt bele, az utcán egy babakocsival sétáló anyukának az úttestre kell tolnia a gyerekét, mert nem tudja kikerülni a kocsiját – írta a blikk.hu.

 

  • Megosztom