Malek Andrea otthagyta a The Voice-t

Malek Andreánál betelt a pohár. A The Voice mestere annyira kiakadt a döntő előtti utolsó párbaj alkalmával, hogy otthagyta a stúdiót. A népszerű énekesnő képtelen volt feldolgozni, hogy választania kell két olyan versenyző közül, akik a legközelebb kerültek a szívéhez, így jobbnak látta, ha a nehéz döntés után távozik.

Malek Andrea saját gyermekeiként kezeli versenyzőit. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy rendkívüli empatikus képességével, szinte szülői szeretettel és odaadással próbálta felkészíteni az összes tehetséget a legnagyobb megmérettetésre, a párbajra. A The Voice egyetlen női mestere tudta, hogy nem lesz egyszerű dolga, amikor választania kell énekesei közül, kit juttat be a döntőbe.

Veréb Tamás és Bakonyi Zsolt színpadi küzdelme után azonban elszakadt a cérna Andreánál. Olyannyira, hogy hosszabb szünetet kellett tartani, mert az énekesnő képtelen volt folytatni a forgatást.

– Olyan, mintha holnap indulna a családom Spanyolországba nyaralni, már be lennének pakolva a bőröndök, és az egyik gyermekemnek azt kellene mondanom, hogy nem jöhet velünk – fakadt ki a TV2 mestere, majd láthatóan összeomlott a rendkívül nehéz döntés súlya alatt.

A nézőtérről döbbent arcok figyelték Andreát, akit kicsivel később ítésztársai is követtek. Hosszú percek múltán tudott csak megnyugodni. Az, hogy kit juttatott tovább Malek Andrea a drámai párbajban, a ma esti adásból derül ki – írta a stop.hu.

  • Megosztom