Liptai Claudia még mindig dögös – fotóval

Barátnőivel ünnepelte a negyedik ikszet Liptai Claudia. Bár a napokban felröppentek olyan hírek, miszerint a TV2 sztárja magányosan fogja ünnepelni közelgő születésnapját, nem lett igazuk a rosszindulatúaknak.

A színész-műsorvezetőről az egyik közösségi oldalra töltötték fel azt a fotót, ahol Claudia egy hölgykoszorú közepén fiatalokat megszégyenítően dögösen pózol – számolt be róla a blikk.hu.

Természetesen a fotóhoz már több komment is érkezett azoktól, akik mind Claudiát szerették volna felköszönteni, ami még csak a lavina kezdete, hiszen a következő napokban minden bizonnyal százával kapja majd a meglepetéseket barátoktól, családtagoktól, és a férfiak álmaként az úriemberektől is.

A lányok minden bizonnyal Clau egyik kedvenc szórakozóhelyén ünnepeltek, ám az nem derült ki, hogy milyen ajándékokat kapott a születésnapos, aki jó néhány évet letagadhat a korából, hiszen kirobbanó formában van.

– A kislányommal szeretném tölteni ezt a nyarat, hiszen aki ismer, az tudja, hogy nekem ő a legfontosabb – mesélte nemrégiben a Blikknek Clau, akinek rengeteg terve van őszre. – Sok új dolog van készülőben az év második felére, annyit fogok dolgozni, hogy bele fogok halni – nevetett a műsorvezető.

  • Megosztom