Különleges koncert a Zöld Pardonban

Szombat esti koncertjével gyakorlatilag főpróbát tart a Zöld Pardonban ByeAlex, majd másnap el is utazik Svédországba, az Eurovíziós Dalfesztivál helyszínére.

 

Mivel a TF Napok részeként megvalósuló nyilvános koncert lesz az egyedi stílusú előadó utolsó fellépése a nagy nemzetközi megmérettetés előtt, ezért nem mindennapi jelentőséggel bír. „Bár Malmöben még számtalan próba vár rám a fesztivál kezdetéig, számomra a valódi értékmérőt a közönség közvetlen reakciója jelenti. Ezért ezt a koncertet egyfajta főpróbaként fogom fel, ahol még utoljára lesz lehetőség a finomhangolásra, az előadásmóddal kapcsolatban. A Zöld Pardon erre megfelelő helyszín, mert a közönség összetétele hasonlóan nemzetközi és multikulturális ahhoz, mint amilyen majd Svédországban, illetve a nemzetközi közvetítésben is lesz.” – mondta el ByeAlex a koncert kapcsán.

 

A szervezők minden érdeklődőt várnak szeretettel egy utolsó nagy buzdításra az Eurovíziós Dalfesztivál előtt, szombat este nyolc órától a Zöld Pardonban, a Rákóczi híd budai hídfőjénél.

 

  • Megosztom