Komoly kihívás előtt a Megasztár csillaga

 

Évekkel ezelőtt indult el a lavina Szakos Andrea családjában, mára odáig jutottak, hogy eladta a bank fejük fölül a házukat. A megasztáros lánynak így nem lesz hová hazamennie a tehetségkutató után.

 

 

Minden 2007-ben kezdődött, amikor férjétől visszavonták a vállalkozói igazolványt – mondta Szakos Andrea édesanyja, Margit, aki elárulta: tavaly júniusban kikötötték a vizüket, október óta villanyuk sem volt, de ezt már egy hete visszakapcsolták.

Olyan nehéz anyagi körülmények közé kerültek, hogy télen fűteni is alig tudtak, nem volt mit enniük. Nemrég azonban levelet kaptak: egy magánszemély megvásárolta a hitelüket, így most azon gondolkodnak, hol fognak lakni ezután.

Már mindent eladtunk, ami csak kelendő volt. Ezeknek az árán élelmiszert vásároltunk, gyakorlatilag feléltünk mindent, amit a férjemmel valaha összekapartunk a tíz körmünkkel – mondta elcsukló hangon az édesanya.

Szakos Andrea elárulta: családja most édesapja negyvenezer forintos fizetéséből gazdálkodik, korábban a huszonnyolcezer forintos segélyből éltek. A lánynak úgy tűnik, a Megasztár az egyetlen lehetősége. Az a célja, hogy megnyerje a versenyt – írta a stop.hu.

 

  • Megosztom