Kiderült Szinetár Dóra titka

 

Eddig sehol sem hallott információ jutott a Blikk birtokába: Szinetár Dóra új kedvese, Makranczi Zalán családos ember. A színésznek felsége és egy kétéves kisfia van.

 

 

Mint ismert, Szinetár Dóra és Bereczki  Zoltán augusztus elején tudatta a nagyérdeművel, hogy eldöntötték: külön utakon folytatják tovább. A szerelem elmúlt, s válnak. Ágytól máris, asztaltól még nem, mivel duettműsorukkal továbbra is együtt járják az országot. A szép színésznő sokáig azonban nem búslakodott összetört szívű feleségként, szinte azonnal egy színpadi partnerével fűzte szorosabbra a kapcsolatot, méghozzá A mizantróp férfi főszereplőjével, Makranczi Zalánnal.

Dóra május elején kezdett el próbálni a Spirit Színház társulatával, s a hírek szerint Zalánnal nagyon hamar megtalálták a közös hangot. Igaz, ez különösebben nem nagy meglepetés, hiszen eddig mindkét férjével a munka hozta össze: első párja, Lőcsei Jenő balettezni tanította, míg Bereczki Zoltánnal a Nyomorultak próbáján melegedett össze – tudta meg a blikk.hu.

A mizantróp nem szűkölködik pikáns jelenetekben sem, így a fiatalok könnyen egymásra találtak. Alig egy héttel ezelőtt már együtt távoztak a darab bemutatójáról, és mindenki kész tényként kezeli: Makranczi és Szinetár egy pár. A kapcsolatukat óvják a nyilvánosságtól, amelynek az oka amellett, hogy még friss a románc, az lehet, hogy a férfi nem független. Zalán eddig egyáltalán nem volt a figyelem középpontjában, így könnyen tarthatta titokban, hogy egy egész család várja otthon az előadások után.

A Blikk viszont kiderítette: Makranczi Zalán nős és egy kétéves kisfiú édesapja, aki 2010 nyarán született. Az egyik közösségi oldalon büszkén mutatja kisfia fotóit, egy másikról pedig az édesanyja kilétére is fény derült. A színész felesége, Edina délvidéki magyar, aki egyetemre Budapesten járt. Információink szerint beteg édesapja is itt lakik, a családdal közös lakásban.

A férfi a napokban szakíthatott gyermeke édesanyjával, Edina ugyanis augusztus 25-én tudatta barátaival a közösségi adatlapján, hogy már „egyedülálló” – írta a blikk.hu.

 

  • Megosztom