Ingyenes akció a budapesti plázában

Az Arena Plaza Szépséglaboratóriumában két napon át nyolc szépségszakértő üzlet segíti a vendégek újjászületését, megszépülését többek között masszázzsal, arcfrissítéssel, tippekkel, sminkeléssel, haj- és bőrdiagnosztikával, tanácsadással. A Clinique, a Douglas, a Frisör Klier, a Body Shop, a L’Occitane, a Stenders, az Estée Lauder és a Bobbi Brown célja ugyanaz lesz október 5-6-án: kényeztetni felsőfokon!

 

A teljes megújulás, a legújabb szépségtrendek, a jövő kozmetikumai – ezekkel várja az Arena Plaza Szépséglaboratórium 2013. október 5-6-án, szombat és vasárnap napközben az érdeklődőket. A hétvége során vezető szépségápolási üzletek szakértői lesznek a vendégek segítségére, hogy bemutassák, mit hogyan érdemes használni, kipróbálni, alkalmazni, annak érdekében, hogy bőrünket sokáig fiatalon tarthassuk. Mindezt teljesen ingyen, ráadásul kényelmes kanapékon, kellemes zene kíséretében.

 

Október 5-én este útnak indul az Arena Plaza Stílustitkok workshop-sorozata. Az esemény fő célja, hogy az előzetesen a bevásárlóközpont Facebook-oldalán regisztrált résztvevők első kézből értesüljenek a legújabb divat- és szépségtrendekről és elsajátíthassák a stílusos megjelenés praktikáit. “A stílus a szép bőrrel kezdődik” – ez a címe a workshop-sorozat első részének, melyre olyan érdeklődőket vár az Arena Plaza, akik szeretnének még többet megtudni a sminkek, dekorkozmetikumok történetéről, összetevőiről, a jövő make-up trendjeiről.

 

Az Arena Stílustitkok workshop programját színesítik Véger Fibi sztársminkes és Bojtor Márta arctornász izgalmas előadásai, illetve az eseményen a KREA sminkesei segítségével a szépségsarkokban tartott gyakorlati foglalkozásokon is részt vehetnek a vendégek. A workshop házigazdája Lendvai Lilla stylist, divatblogger lesz, aki stílustippjeit is megosztja majd a közönséggel.


  • Megosztom