Harry herceg megnősül?

Nem bírja tovább nézni sógora boldogtalanságát Katalin, ezért eldöntötte, hogy segít Harry hercegnek feleséget keresni.

 

„Majd én keresek neked egy feleséget” – állítólag ezt mondta az olimpia alatt Kate Middleton sógorának, Vilmos herceg neje ugyanis megsajnálta az állandóan szingli, komoly kapcsolatra szinte képtelen Harryt.

A herceg édesanyja, Diana hercegné annak idején szintén besegített a sógorának, András hercegnek: ő mutatta be neki a legjobb barátnőjét, Sarah Fergusont, aki egy év múlva hozzá is ment a herceghez, s született két lányuk, Beatrice és Eugenie hercegnő, ám tíz év múlva azonban elváltak. A rossz óment figyelmen kívül hagyva Katalin is felajánlotta, hogy segít feleséget keresni Harrynek.

„Katalin és Harry jó barátok, sokat beszélgetnek, és a herceg többször panaszkodott arra, hogy elkeseríti és kétségbe ejti a helyzete, mert lassan harmincéves lesz, és még mindig nem találta meg az igazit. Bántja, hogy a családjában mindenki boldog házas vagy párkapcsolatban él, csak ő nem” – mondta egy bennfentes. Kérdés, hogy mikor lesz ideje feleséget keresni Katalinnak, aki nemsokára hosszú útra indul a férjével a királynő képviseletében. A fontosabb kérdés pedig az, hogy ki jöhet számításba. Talán a húgával, Pippával akarja összehozni a sógorát a hercegnő? – írta az nlcafe.hu.

 

  • Megosztom