Attraction nélkül marad A Szépségkirálynő?

Úgy tűnik, keresztülhúzza Hajdú számításait az Attraction menedzsere. A producer és a tánccsapat írásos engedélyre vár.

 

A TV2-n közvetítendő show producere, Hajdú Péter azért harcol, hogy extra produkcióként szerepeljen az árnyszínház, ám úgy tűnik, erre egyre kevesebb az esély, mivel a londoni menedzsment engedélye nélkül nem teszik meg – írja a Blikk.

 

„Mielőtt megnyerték a Britain’s Got Talentet, meghívtam őket a Frizbibe, és egyedüli magyar tévés produkcióként óriási összegért megvettük az Attraction egyik műsorszámának sugárzási jogát, ezért is mutathattuk be az egyik produkciójukat az elődöntőből” – kezdi Hajdú, aki háborog, hiszen már a Frizbiben, a nagyközönség előtt megígérte neki Szűcs Zoltán, az Attraction frontembere, ha megnyerik a tehetségkutatót, újra eljönnek fellépni Hajdúhoz. Ám úgy tűnik, ez akaratukon kívül meghiúsulni látszik.

 

„Tárgyaltunk már a csapat külföldi menedzsmentjével, amely szintén szóban megígérte, felléphetnek nálunk A Szépségkirálynő című műsorban. Ők lennének az extra produkció, és először debütálnának a tehetségkutató után itthon is a tévében” – tette hozzá Hajdú.

 

Az Attractionnek döntenie kellett: fellépnek-e Hajdú műsorában, és akkor bírságot kapnak, esetleg elesnek az 1,2 millió fontos (400 millió forintos) szerződéstől. Nem volt kérdés számukra, hogy nem teszik kockára mindazt, amit elértek.

 

„Julia Morley, a Miss World jogtulajdonosa, Simon Cowell üzlettársa személyesen egyeztetett a médiamogullal, aki szóban ugyan engedélyezte a csapat fellépését, ám erről írásos engedélyt Zoliék a mai napig nem kaptak, érthető tehát, hogy így nem mernek kockázatot vállalni. Tudjuk, hogy a szóbeli megállapodás nem hivatalos, ezért várunk még az írásos beleegyezésre is, de ha ez nem derül ki órákon belül, akkor fuccsba mehet a látványos műsorszám. Én velük terveztem. Nagyon aggódom, hogy mi lesz” – mondta Hajdú.

 

Hajdú Péter a szépségverseny külföldi jogtulajdonosával karöltve az utolsó percekig megtesz mindent azért, hogy szombaton A Szépségkirálynőben először lássa a magyar közönség az árnyszínházat – olvasható a blikk.hu-n.

  • Megosztom