Bruce Willis ezúttal megúszta

Ijesztő baleset zavarta meg a Drágább, mint az életed budapesti forgatását. Az operaház mögött dolgozó stáb egyik tagját a szélgép vágta fejbe, de olyan erővel, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

 

Hétfőn délután egy robbantásos jelenetet rögzítettek a belvárosban, az operaház mögötti lezárt utcában. A helyszínen több rommá tört, a felvételek idejére felgyújtott kocsi állt, az épület sarkánál felállított katonai bódé sorompóját egy páncélautó törte át, az utcát por, törmelék, szétszórt papír és bankjegyfecni borította.

A robbanás utáni pillanatokat, amikor a Bruce Willis játszotta John McClane a fejvesztve menekülők közt áll a szállongó porban, egy szélgéppel vették fel, a hatalmas, másfélszeres embermagasságú szerkezet kavarta fel a „robbantás” után keletkezett port és törmeléket. Ez a gépezet vágta fejbe véletlenül a kezelőjét, akinek mély vágás keletkezett a homlokán. A férfit a stáb orvosa látta el, majd mentőt hívott, de végül nem kellett elvinni, a helyszínen varrták össze a sebét.

John Moore, a Die Hard sorozat immár ötödik epizódjának rendezője elmondta, hogy a legújabb rész sokkal keményebb, látványosabb és izgalmasabb lesz, mint bármelyik megelőző, de ezúttal mellőzik a negyedik részben kissé túlzásba vitt humort.

– Talán a világméretű válság miatt, nem tudom, de az emberek manapság kevésbé fogékonyak az öniróniára, az öncélú poénkodásra, így a Drágább, mint az életedből ezeket teljesen kihagyjuk – mondta a magazinnak a rendező. – Viszont igazi nemzetközi alkotás lesz, New Yorktól egész Moszkváig ível a történet, s az akciók is egyre bonyolultabbak, igényesebbek lesznek. A legkomolyabb autós üldözést például 78 napon át vesszük fel – írta a blikk.hu.

 

  • Megosztom