Botrányosan indul a TV2 showműsora

Liptai Claudia megsértette Bálint Antóniát a ma este induló show felvételén.

 

Megállás nélkül kóstolgatta Liptai Claudia a TV2 csütörtök este induló Mr és Mrs – A Sztárpár-show című műsorának felvételén Bálint Antóniát és párját, Tereh Istvánt. Toncsi a stúdióban végig türtőztette magát a szarkasztikus, cinikus megjegyzéseket hallva, de voltak pontok, amikor megrökönyödött Liptain – írja a Blikk.

 

“Jé, ti tényleg együtt vagytok…” – hangzott el a meglepettnek tűnő mondat Liptai szájából az egyik jelenet felvételén, miután Toncsi egy gyerekkori sztorit mesélt el párjáról, majd nem sokkal később egy pakolós feladatnál Liptai ismét támadásba lendült.

 

“Hát, együtt élni nem tudnak, de pakolni igen, amikor elmész tőle, arra nagyon jó lesz” – jegyezte meg. Toncsi nem értette, egyáltalán miért merült fel kérdésként az, hogy együtt vannak-e, vagy nem.

„Ha nem lennénk együtt, nem mentünk volna el egy ilyen show-ba játszani” – mondta határozottan Toncsi, majd hozzátette: számított ugyan Claudia kemény poénjaira, de egy idő után kezdte magát kellemetlenül érezni.

 

A műsorvezetőnőnek az is feltűnt, hogy a pár tagjai szinte alig érnek egymáshoz a forgatáson, így amikor végre szemtanúja volt egy intim mozdulatnak, szinte felkiáltott: „Na, végre megfogtad Antónia hátát!”

Ráadásul itt még nem volt vége, Liptai ugyanis a produkciót bemutató sajtótájékoztatón is éppen egy olyan dologra tett csípős megjegyzést, amely egy nőnek talán a legérzékenyebb pontja, mégpedig a korára.

 

„Bálint Antónia az élő példa arra, hogy negyvenen túl is van élet” – hangzott el Liptai szájából, errre Toncsi csípősen csak ennyit reagált: „Végül is ő is elmúlt már negyven, ezt ő is tudhatja, és mondhatja is.”

A stáb tagjainak feltűnt, mennyire érzéketlenül viselkedtek egymással, Claudia csípős megjegyzései pedig még egy lapáttal rátettek – olvasható a blikk.hu-n.

 

„Míg a többi pár tagjai folyamatosan egymás kezét szorongatta figyelték a versenyzőket, addig ők úgy ültek egymás mellett, mint az osztálytársak. Nem is beszélve arról, hogy a feladatokban is sokszor hiányzott az összhang” – árulta el az egyik stábtag, és erre maga Liptai is ráerősített az Aktívban: „Ők nemhogy nem laknak együtt, de kicsit még olyan érzésem van, mintha éppen válnának…”

  • Megosztom