Bimbózó szerelem az X-Faktorban

Szerelembe esett Csobot Adél! Az X-Faktor versenyzője ráadásul a csatorna egyik műsorvezetőjével került közelebbi viszonyba: a szép énekesnő szíve hetek óta Istenes Bencéért dobog!

A Blikk úgy tudja, egyelőre titkolják kapcsolatukat, hiszen a verseny még javában tart, de szerencsére így is sok időt tudnak egymás közelében tölteni, hiszen Bence az élő show-k utáni kísérőműsor, az After X műsorvezetője a Cool Tv-n.

– Már a produkció elején szimpatikusak voltak egymásnak, szépen lassan alakult ki köztük a barátság, majd ez mélyült el. Sokat találkoznak a műsor miatt és azon kívül is, de Bence pontosan tudja, Adél számára milyen fontos ez a verseny, így mindent megtesz, hogy ne befolyásolja a lány felkészülését. Adélnak nagyon kemény ez az időszak, Bence közelsége pedig sok problémán átsegíti – mondta a Blikknek a csatorna egyik munkatársa, aki a neve elhallgatását kérte.

– A székházban szinte nyílt titok, hogy együtt járnak. Rendszerint együtt ebédelnek, és már teljesen természetes mindenki számára, hogy olykor kézen fogva sétálnak a folyosón. Bence az élő show-k alatt mindig keresi az alkalmat, hogy Adéllal legyen, a számok előtt pedig megöleli, és sok sikert kíván neki egy puszival. Arra viszont kínosan ügyelnek, mióta tudják, hogy több van köztük barátságnál, hogy az After X-ben, a beszélgetések alatt a nézők semmit se vegyenek észre a kettőjük kapcsolatából.

Csobot Adél a műsor elején, a felkészítő tábor alatt került közelebbi kapcsolatba egykori versenytársával, Nagy Szilárddal, ám miután a lány bejutott a legjobb tizenkettőbe, Szilárd pedig a mentorok házában kiesett, szakítottak. Így könnyű volt egymásra találniuk Bencével – írta a blikk.hu.


Tags:

  • Megosztom