Bochkor és Boros munkát keres?

Bochkor Gábor és Boros Lajos állása – több kollégájukkal együtt – veszélybe került a Neo FM-nél. A csatornához tartozik a Bumeráng ¬című reggeli show, amelynek ők a műsorvezetői, ám a rádiót működtető FM1 Zrt.-nek több mint hétszázmilliós tartozása gyűlt össze az NMHH felé.

A Médiatanács pénteken utolsó esélyt adott a Neo FM-nek, részletfizetést és a késedelmi kamat elengedését ajánlotta, ám ha legkésőbb hétfőn nem kezdenek törleszteni, rövidesen elveszíthetik a sugárzási engedélyt, így megszűnhet az 1999 óta létező Bumeráng is.

A Bumeráng csapata annak idején abban a tudatban szerződött a Neo FM-hez, hogy minden feltétel adott egy piacvezető reggeli műsor készítéséhez. Ezért váratlanul érte őket, talán becsapva is érezték magukat, amikor szembesültek az anyagi problémákkal. Ilyen helyzetben ki róhatná fel nekik, hogy elkezdtek gondolkodni a jövőjükön.

A Bors úgy tudja, hogy Bochkorék már tavaly több médiumnál is puhatolózó tárgyalásokat folytattak a Bumeráng átmentésére. Állítólag az is szóba került, hogy interneten közvetítenék a műsort. A Bors információi szerint Bochkor nem csupán saját maga és műsorvezetőtársai jövőjét szeretné biztosítani, hanem a Bumeráng egész stábját (hangmérnököstül, szerkesztőstül stb.) szeretné magával vinni. Ez tiszteletre méltó dolog, ugyanakkor megnehezíti, hogy megfelelő helyet találjanak.

  • Megosztom