Bónusz Brigád álommeló: itt a nyertes

A Ringier egyik újságírója kapott lehetőséget az egyéves munkára, aminek keretében termékeket és szolgáltatásokat tesztelhet.

Magyarország egyetlen szolgáltatás és terméktesztelő munkakörére Németh
Mátét választotta a Bónusz Brigád. A 30 éves Máté fő feladata az Álommeló blog videós bejegyzéseinek szerkesztése, illetve a Brigád újdonságainak bemutatása lesz. A megszerzett állással havonta 500 ezer forintért próbálhat ki termékeket és szolgáltatásokat, emellé pedig bruttó 400 ezer forintos fizetést és ultramodern technikai felszerelést is kap.

A szakember eddig a Ringier Kiadó print és online magazinjainál végzett szerkesztői, riporteri munkát, így többek között a Blikk, a Bravo, és a Neon.hu lapoknak készített videós tartalmakat. Ezt megelőzően a Viacom International (MTV, VIVA, Comedy Central weboldalak) vezető újságírója, hírszerkesztője volt, valamint az Origo Zrt. (LifeNetwork, OzoneNetwork) újságírójaként tevékenykedett. Máté a Zsigmond Király Főiskola Kommunikáció és Médiatudomány szakán végzett, majd a TV2 akadémián szerzett riporteri képesítést.

Máté további munkásságát az Álommeló blogon lehet majd követni, ahol az általa készített videós tartalmak mellett, Kiricsi Zoltán a Comment:com volt blogerre is ír beszámolókat.

  • Megosztom