Beteg gyerekeknek okozott örömöt az RTL

Bohócdoktori gyakorlatot szereztek a Barátok közt fiatal sztárjai. Nyári Dia és Kiss Péter Balázs a Piros Orr Alapítvány bohócdoktoraival látogattak el a Bethesda Gyermekkórház kisbetegeihez.

Valódi bohóctréfákat és trükköket tanultak a Barátok közt sztárjai, amelyekkel vidámabbá tették a Bethesda Gyermekkórház neurológia osztályán gyógyuló kisbetegek napját. A rögtönzött „tanfolyamot” a Piros Orr Alapítvány szakképzett színész-bohócdoktorai, Kárász Eszter és Reitter Zsolt, vagyis Dr. Bigyó és Dr. Tiptop tartották Nyári Diának és Kiss Péter Balázsnak, akik meglehetősen izgultak, hogy a gyerekek miként fogadják majd az „előadásukat”, amiről most már elmondható, hogy határozottan sikert aratott.

– Nagyon szeretem a gyerekeket és nem jó érzés kórházi környezetben látni őket – kezdte Nyári Dia, aki könnyekig meghatódott, amikor távozott az egyik kórteremből. –Érzékeny vagyok, de nem láthatták azt rajtam, hogy megvisel a szituáció. Most az volt a fontos, hogy örömet adjunk a gyerekeknek. Így mi is rengeteg plusz energiát kaptunk a nevetésük és a mosolyuk által.

Míg Dia egyre inkább feloldódott, addig Kiss Péter Balázs lelkesen gyakorolta a mutatványokat a látogatás előtt.

– Hallottam már a bohócdoktorok munkájáról, és már nagyon szerettem volna megtapasztalni, hogy miként dolgoznak. Minden tiszteletem az övék, hiszen sokszor kerülhetnek olyan szituációba, amelyben egyáltalán nem könnyű vidámnak lenni –mondta Peti, akit kifejezetten feltöltött az a sok szeretet, amit a gyerekektől kaptak.

  • Megosztom