Bejött Bruce Willis a Film+-nak

A szerdai főműsoridő legnézettebb filmje lett a kereskedelmi célcsoportban a Film+-on vetített Bruce Willis film, a Die Hard széria harmadik epizódja.

Az élet mindig drága című epizódot a kereskedelmi célcsoportból éppen tévét nézők 19,1%-a választotta szerda este. Ezzel maga mögé utasította a két nagy kereskedelmi csatornán főműsoridőben futó sorozatokat és filmeket.

 

A Film+ történetének eddigi legmagasabb közönségarányt elért filmje a 18-49-es korosztályban a második legnézettebb műsor kitüntető címét is megszerezte tegnap, mindössze 5308 nézővel maradt le a listavezető helyről. A kimagasló eredmény hozzájárult ahhoz, hogy mind főműsoridőben, mind a teljes napot vizsgálva a Film+ lett a harmadik legnézettebb csatorna az RTL Klub és a TV2 után. Főműsoridőben mindössze 2,1 százalékpontos különbség volt a filmcsatorna és a TV2 között.

 

Július 8-tól négy hétvégén át Belmondo filmekkel várja a nézőket a csatorna, aztán jönnek Clint Eastwood legjobb háborús filmjei. Még egy kis akció Dwayne “The Rock” Johnson főszereplésével az Emelt fővel című filmben. Természetesen Schwarzenegger sem maradhat ki az akcióhősök sorából, láthatjuk a Kommandó és a Végképp eltörölni című alkotásokban.


  • Megosztom