Az Epic Drama-val bővül a UPC kínálata

A Viasat World bejelentette, hogy az Epic Drama elnevezésű, pazar történelmi drámasorozatokat sugárzó TV csatorna és SVOD kínálat mostantól elérhető a régió vezető kábelszolgáltatója, a UPC lengyel, román és magyar kínálatában. A tartalmi márka nézőtábora így további 1,5 millió előfizetővel nő a közép- és kelet-európai régióban és bekerül a Viasat World UPC portfóliójába ezekben az országokban.

Az Epic Drama TV csatorna és SVOD szolgáltatás 2017. decemberében indult és már több, mint 60 szolgáltató kínálatában érhető el a régióban. A csatorna indulását megelőző kiterjedt kutatás bizonyította a TV csatorna szükségességét. Ennek köszönhetően az Epic Drama újszerű koncepciójával átalakította a csatornapiacot.

Magyarországon a Viasat Explore és a Viasat History/Nature csatornákhoz csatlakozik az Epic Drama, amely a 85-ös programhelyen érhető el, és az indulástól számított két hónapig a Digital Bronz csomag előfizeti számára is látható lesz. Lengyelországban az Epic Drama csatlakozik a Viasat World többi csatornájához: a Polsat Viasat History, Polsat Viasat Explore és Polsat Viasat Nature mellett a Max(EBT) csomagban kerül elosztásra (de szélesebb közönségnek is elérhető lesz a bevezetéskori nyitott időszakban). A román előfizetők a kábelcsomag részeként a Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature és TV1000 mellett élvezhetik ezentúl az Epic Drama csatornát. A lineáris csatorna mellett hamarosan megjelenik az SVOD kínálat is.

A bevezetési időszakban több premier drámasorozat is bemutatkozik a csatornán. A díjnyertes Válaszvonal (Line of Separation) a II. világháború végén, a berlini fal építése idején mutatja be a demokrácia és kommunizmus között rekedt Tannbach nevű város történetét. A szintén több díjat kiérdemlő A Tudor-dinasztia (The Tudors) sztárokat is felvonultató stábja a fiatal VIII. Henrik király történetét mutatja be. Közelebbről megismerhetjük a kalandos életű uralkodót, aki az angol királyi udvar intrikáit – és persze saját szívügyeit is – kellő fenntartással kezeli.

Júliusban kezdődik A kollekció (The Collection), amely a francia történelem egyik fontos időszakában játszódik és a sikerhez vezető útról szól. Párizs, 1947: divatbirodalom bontakozik ki a háború sújtotta város romjain. A lélegzetelállító és könyörtelen Paul Sabine vezette House of Sabine új trendeket hoz a háború utáni divatvilágba, de a csillogás és elegancia mögött sötét titok lapul, ami tönkreteheti a vállalat gondosan felépített sikerét. A Kémek küldetése (X Company) új évaddal jelentkezik. Folytatódik a II. világháború izgalmas és veszélyes kémsztorija, amely öt, az X táborban kiképzett fiatal ügynök életén keresztül mutatja be a titkos küldetéseket.

  • Megosztom