Álláskereső vetélkedő a Viasaton

November 4-től Rákóczi Ferenc vezetésével vasárnap délelőttönként lesz látható a Viasat 3 új, saját gyártású álláskereső vetélkedője, az Újonc.

Az Újonc egy álláskereső vetélkedő, ahol minden epizódban három munkavállaló-jelölt verseng egy betöltendő állásért. A tét nagy, hiszen csak egy lehetőség, egyetlenegy próbamunkanap áll a versenyzők rendelkezésére, hogy bebizonyítsák rátermettségüket, és eldőljön, kit választ a főnök, ki lehet az Újonc álmai munkahelyén.

„Az Újonc minden epizódjában rendkívül izgalmas és kemény harcnak lehetünk tanúi. A három jelölt számára hatalmas lehetőségét jelent a pozíció megszerzése, ezért a küzdelem elkerülhetetlen. A műsor jellegéből adódóan sok a feszültség, és számomra is érdekes, hogy olykor milyen reakciókat válthat ki a jelöltekből egy-egy tett vagy megjegyzés” – mondta Rákóczi Ferenc, az Újonc műsorvezetője.

Az Újonc első epizódjában a híres amerikai étteremlánc, a Hooters budapesti egysége keresi a legalkalmasabb felszolgálót. Három csinos egyetemista lány verseng az állásért, a tét pedig nem kicsi, hiszen Hooters-lánynak lenni fogalom és kiváltság az Egyesült Államokban. A több ezer lány közül Karolina, Anita és Noémi maradt csak versenyben, a próbamunkanapon nekik kell bebizonyítaniuk, hogy kedvességük, kommunikációs készségük és szakmai tapasztalatuk alapján megállják a helyüket ebben a pozícióban.

  • Megosztom