Aktívak a webboltok

Már több mint 430 hazai internetes áruház nevezett az Ország Boltja versenyre. Az Árukereső.hu kezdeményezésének célja, hogy kiderüljön, melyek a legnépszerűbb és legjobb minőségű webáruházak.

Már csak két hétig lehet szavazni idén az Ország Boltjára.  Bárki egy kattintással voksolhat  kedvenc webáruházára a verseny oldalán (www.orszagboltja.hu). A Minőségi díjra viszont csak a Megbízható Bolt Programban résztvevő webáruházak valós vásárlói szavazhatnak egy rövid kérdőív kitöltésével, ahol értékelhetik a szolgáltatás színvonalát.

Az Ország Boltja versenyre bármely magyar webáruház ingyen regisztrálhat. Idén a legtöbb nevezés a Szépségápolás és egészség, az Otthon, kert és barkács, illetve Számítástechnika
kategóriákban érkezett. Jelenleg több mint 430 webáruház van versenyben. „Ez azt jelenti, hogy az aktív magyarországi webáruházak közel fele döntött úgy, hogy ringbe száll az Ország Boltja címért. A hihetetlenül gyorsan fejlődő magyar e-kereskedelem életének fontos eleme a verseny, hisz igen ritka, hogy egy gazdasági terület szereplőinek közel fele egyszerre benevez egy nyílt erőpróbára.” mondta Palocsay Géza az Árukereső.hu operatív igazgatója.

Az Ország Boltja versenyen a felhasználók szavazatait október 8-ig várják a szervezők.

  • Megosztom