Akciózik az Emirates

A magyarok kedvenc célállomásai is szerepelnek az Emirates most induló jegyakciójában. Tíz desztinációra, például Kínába, Malajziába vagy Indonéziába is jelentős kedvezménnyel lehet utazni Budapestről. Az akciós jegyek az Emirates Business és Turistaosztályára is válthatók.

A legtöbb magyar utas Dubajba, Kínába, Malajziába vagy Indonéziába utazik az Emirates járatain. Utóbbi két úticél főleg a nyaralni vágyók körében népszerű, Dubaj és Kína ellenben az üzleti utazók és a pihenni vágyók számára egyaránt kedvelt desztináció. Jó hír az utazni vágyóknak, hogy az Emirates most kedvezményes jegyárakkal csalogatja a magyarokat. A január 8. és január 22. közötti különleges akcióban az Emirates nemzetközi hálózatának számos desztinációja vesz részt. Azok az utasok, akik 2018-ban tervezik eltölteni álmaik nyaralását, vagy csak szeretnék meglátogatni szeretteiket, igazán emlékezetessé tehetik ezt az évet, ha kihasználják a kedvezmények nyújtotta lehetőségeket, és időben lefoglalják repülőjegyüket.

A repülőút során a díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató rendszernek köszönhetően több mint 2500 csatorna áll az utasok rendelkezésére, akik a legfrissebb film újdonságok, televíziós műsorok, gyerekcsatornák, zenék és különböző játékok közül válogathatnak.

A szórakoztató programok mellett az utasok prémium minőségű borokat, valamint a helyi konyha ihlette, friss alapanyagokból készült fogásokat is kóstolhatnak a fedélzeten. Ezen felül az Emirates nagyvonalú poggyászszabályozásának köszönhetően az Emirates Turistaosztályon 35 kg-os, az Emirates Business osztályon 40 kg-os, míg az Emirates First osztályon 50 kg-os poggyásszal utazhatunk.

  • Megosztom