Afrika-láz a Hungexpo-n

Afrika Expo-t szervez a PORT.hu március 17-20. között a Hungexpo 25-ös pavilonjában. Az első magyarországi Afrika Expo-t a 18. FEHOVA (Fegyver, horgászat, vadászat) kiállítással egyidejűleg rendezik meg.

A PORT.hu Afrika Expo célja, hogy a látogatók minél többet megtudhassanak Afrikáról, földünk második legnagyobb és legnépesebb kontinenséről. Az expo felületet biztosít az Afrikával foglalkozó diplomáciai, kulturális és civil szervezeteknek a széleskörű bemutatkozásra, céljaik népszerűsítésére.

Angolát és Madagaszkárt budapesti diplomáciai képviseletei mutatják be, a Burkina Faso-i és Kenyai Nagykövetség egyenesen Bécsből érkezik. A Kongóban, Kenyában vagy éppen Tanzániában végzett afrikai önkéntes munkákról, emberi sorsokat bemutató, nagy szeretettel megvalósított fejlesztési projektekről a non-profit szervezetek standjai adnak tájékoztatást.

 

Mindezt kerekasztal-beszélgetések, zenei és tánc bemutatók, hangszerbemutató, valamint a filmbarlangban vetített filmek és a PORT.hu Kávézó afrikai kávékülönlegességei teszik teljessé.

  • Megosztom