A TV2-höz igazolt Gönczi, változások a Fókusznál

Átmegy a TV2-höz az RTL Klub egyik ismert arca, Gönczi Gábor, emiatt a Fókuszban új műsorvezető lesz majd, és a nyárra teljesen megújítják a magazinműsort. Gönczi a Tényeket otthagyó Azurák Csaba helyére érkezik, aki az Origo beszámolója szerint az esti háttérműsorára összpontosít majd.

 

Gönczi Gábor távozik az RTL Klubtól és más televíziós társaságnál keres kihívásokat, felmondási idejét a mai nappal megkezdte – jelentette be a médiacég. Így a következő hetekben még láthatják őt a Fókusz nézői, ahogy azt is, hogy az ország legnépszerűbb napi magazinműsora nyárra teljesen megújul, új arculatot és főcímet kap, ennek előkészületei már javában zajlanak. Műsorvezetői fronton is lesznek változások, Barabás Évának új váltótársa lesz.

 

“Szerencsére a Fókusz szerkesztőségében számtalan tehetséges riporter dolgozik, közülük kerül majd ki az új műsorvezető.” – mondta el Jakab Ádám, a Fókusz főszerkesztője.

 

Ahogy az RTL Klub nézői tavaly tavasszal és ősszel már megszokhatták, a Fókusz hamarosan új időpontban jelentkezik, a Farm című műsor március 21-ei indulásának napjától a Híradó előtt, hétköznaponként 17.25-től lesz látható.

 

Gönczi Gábor az Origo beszámolója szerint a TV2-nél folytatja, a csatorna Tények című hírműsorában váltja majd Azurák Csabát. A hírportál úgy tudja, hogy Azurák az adón jelentkező esti háttérműsorra összpontosítana.

  • Megosztom