A jövőd itt kezdődik

Holnap elindul az RTL Klub tehetségkutató műsora, az X-Faktor, amely Vastag Csaba és Kocsis Tibor után harmadik alkalommal keresi az év legjobb hangú énekesét.

Szombaton ismét Ördög Nóra köszöntheti a tévénézőket az ezúttal A jövőd itt kezdődik alcímmel futó X-Faktor harmadik szériájában. A decemberig tartó tehetségkutatóban a szokásos zsűri, azaz ahogy ebben a műsorban hívják őket, a mentorok – Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Malek Miklós és Nagy Feró – mondanak ítéletet a színpadra álló tehetségekről, akik igencsak szép számmal jelentkeztek, hogy Vastag Csaba és Kocsis Tibor után ők nyerjék az RTL Klub tehetségkutatóját.

– Számítottunk rá, hogy az idén is rengetegen jelentkeznek az X-Faktorba, de ezúttal is minden várakozásunkat felülmúlta a számuk. Több ismerős arc is felbukkant a válogatás során, akik az idén ismét megpróbálják bebizonyítani a mentoroknak, hogy ott a helyük a legjobbak között, de hogy kik ők, az egyelőre titok – nyilatkozta a jelentkezők válogatásakor a műsor kreatív producere, Herman Péter.

Tavaly a X-Faktor 2. egyes adásai átlagosan 2-2,5 millió nézőt ültettek a képernyők elé. A legnézettebb adást a teljes lakosság körében 2,19 millióan követték figyelemmel, míg a 18–49 éves korosztályból több mint 900 ezren figyelték, ahogy Kocsis Tibor a végső győzelem felé menetel.

Úgy tűnik, ősszel a tévénézők el lesznek kényeztetve, ugyanis a holnap induló és decemberig tartó harmadik X-Faktor mellett a TV2-n októberben elindul a The Voice, így jó eséllyel ismét két tehetségkutató fej fej melletti párharcáról szólnak majd a nézettségi statisztikák.

 

(Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint)

 

  • Megosztom