A Digi Tv kidobja az HBO-t?

Bizonytalanná vált az HBO továbbítása a Digi Tv-nél. Január elsejétől már nem is szerepel a műholdas szolgáltatás csatornakiosztásában a HBO-hoz tartozó négy televízió.

 

A Digi Tv hétvégén publikált, január elsejétől érvényes műholdas csatornakiosztásából meglepő módon kikerültek a HBO csatornái. Ez négy televíziót, az HBO-t, az HBO2-t, a Cinemaxot és az HBO Comedy-t érinti. Az említett csatornákat tartalmazó csomagra eddig havi 2000 forintért lehetett előfizetni.

 

A Digi hivatalos Facebook oldalán egy érdeklődő előfizető kérdésére megerősítették, hogy év végén lejár a Digi és az HBO közötti szerződés, s egyelőre nincs érvényes megállapodásuk a folytatásról. Ezért könnyen lehet, hogy az HBO csatornái kikerülnek a Digi Tv által jelenleg elért 373 ezer háztartásból.

 

Érdekes egybeesés, hogy a Digi novemberben Magyarországon is elindította az előfizetéses fimcsatornáját, a DigiFilmet. A saját mozicsatornájukat 300 forintos havi díjért kínálják az előfizetőiknek.

 

Nem a HBO az egyetlen, amelynek megingott a pozíciója a Digi kínálatában. Decembertől a Digi Tv és a DigiKábel hálózatából a Discovery ismeretterjesztő csatornái kerültek ki, amelyeket részben a saját, DigiLife és DigiWorld csatoráikkal pótoltak.

  • Megosztom