400-an küzdenek a legjobb bolt címért

Az I. Ország Boltja verseny alig egy hónapja indult el, máris 400 magyar webáruház regisztrált a megmérettetésre. A szervezőknek a hatalmas érdeklődés miatt újabb kategóriákat kellett kialakítaniuk.

Az online sportboltok és barkácsáruházak tucatjai is sok ezer szavazatot kapnak a magyar internetes kereskedelem eddigi legnagyobb versenyében. Az Ország Boltja versenyt augusztus elején indította el az Árukereső.hu árösszehasonlító oldal azzal a céllal, hogy a webáruházak ingyenes megmérettetésben vehessenek részt, melyben a felhasználók, valamint a valós vásárlók díjazzák a boltokat és szolgáltatásaikat. Eddig 13 kategóriában lehetett indulni a díjakért, de a szervezőknek ki kellett bővíteniük a választékot a nagy érdeklődésre való tekintettel: mostantól már Baba-mama, Ajándékozás és Divat kategóriában is lehet indulni, illetve szavazni.

 

Jelenleg, egy hónappal az indulást követően, Minőségi és Népszerűségi kategóriában 400 bolt van versenyben. Ez azt jelenti, hogy az aktív magyarországi webáruházak közel fele döntött úgy, hogy ringbe száll az Ország Boltja címért. A hihetetlenül gyorsan fejlődő magyar e-kereskedelem történetének már most biztos, hogy egy meghatározó lépcsőfoka a verseny, hisz igen ritka, hogy egy gazdasági terület szereplőinek közel fele egyszerre benevez egy nyílt erőpróbára.

  • Megosztom